24 Kasım 2020, 15:24 - Anasayfa // Niksar Haberi yazdır
Başkan Özcan, 'Burası benim babamın değil, milletin makamıdır'

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, son günlerde sosyal medyada gündemde olan 'Niksar'da altın madeni arama çalışmaları olacak' şeklinde çıkan paylaşımlarla ilgili basın toplantısı yaptı.
Başkan Özdilek Özcan açıklamasında, "Niksar’ı sevenlerden ricam şudur. Vur abalıya yapmayalım. Niksar’ı seviyorsak bir sözümüz olsun. Bu sözümüzde Niksar’ın faydasına olsun. Birilerini karalamak, iş yapmıyor, takip etmiyor gibi yaftalar doğru değil. Herkesin sözü bizim için önemli. Burası da benim babamın değil, milletin makamıdır. Niksar’da yaşayan ya da Niksar’da yaşamayıp şehrini seven herkesin başımızın üzerinde yeri vardır.

Tokat OLAY

YORUM YAZ

Diğer Niksar Haberleri
Tümü
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman'ı makamında ziyaret etti.
YAZARLAR
E-BÜLTEN ABONELİK
EN ÇOK TIKLANANLAR
-
Manda sütü toplama merkezi yolda
Tokat'ta artan manda popülasyonu sonrasında Damızlık Manda Yetiştiricil...
-
Liseli Osman, tasarladığı 'insanlı dron' için destek arıyor
Tokat'ta yaşayan lise öğrencisi Osman Rafet Okur (17), insan taşıyabile...
-
CHP'li Durmaz sordu: 'Milletin parası nerede?'
CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Merkez Bankasının 128 Milyar dolar reze...
-
'Tokat'taki vaka artışında cenaze ve düğünler en önemli faktör'
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve M...
-
Palandöken, 'Girişimci olmayan ülkeler kaybetmeye mahkumdur'
Girişimcilik Haftası sebebiyle yazılı bir açıklama yapan TESK Genel Başkanı...